Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 26. prosince 2013

Umění znát své schopnosti

Správně chápat mechanismy fungování vesmíru, života, světa i sebe samotného znamená rozumět tomu, jakou máš neomezenou moc. Můžeš si se svým životem dělat cokoli tě napadne. Můžeš čeho chceš dosáhnout, můžeš co chceš vytvořit, můžeš žít kde chceš, jak chceš a mít cokoli chceš. A to vše nezávisle na okolním světě a dění.

Tato pravda o životě vychází z pochopení, že nejsi malou oddělenou bytostí, svým tělem, ale že jsi naopak neomezeným vědomím, které je neustále se vším a se všemi propojené. A že celý Vesmír i vše, co v něm existuje, neustále reaguje na myšlenky, které vypouštíš. Reaguje tak, že k tobě posílá jejich obsah. Jinak řečeno — vše, co na myšlenkové úrovni vysíláš, co vyzařuješ, přitahuješ.

Když si tento jednoduchý mechanismus uvědomíš, pochopíš, že k tomu, abys čehokoli dosáhl ti stačí si to přát. Přestat se zabývat zbytečnostmi a zaměřit svou mysl na to, co si skutečně přeješ. Tím to začneš vyzařovat a přitahovat. Můžeš si vymyslet co chceš a budeš to tak mít. čím míň se budeš starat o to, jak se to uskuteční, tím dřív to k tobě přijde. A právě v tom spočívá skutečná moc člověka. Ve vědomí, že cokoli dokáže, že jej celý svět neustále poslouchá a okamžitě reaguje. Každou tvoji myšlenku automaticky podporuje, pracuje na jejím uskutečnění.

Každý, kdo si to uvědomuje, žije zcela bezstarostně. Nemá potřebu svůj život nijak kontrolovat, naopak, vůbec se o to nesnaží, protože ví, že by tím věci jen komplikoval. Umění chápat svoji skutečnou moc, svoji neomezenou tvořivou schopnost, spočívá v hlubokém pochopení mechanismů, na kterých funguje Vesmír. Úplně jednoduše řečeno — stačí pochopit tvořivou role svých vlastních myšlenek. Fakt, že jsou tvým vyzařováním, přitažlivostí. Informacemi, které posíláš do Vesmíru a on na ně reaguje, plní je. Praktické naplňování tohoto pochopení spočívá v tom se svými myšlenkami začít vědomě a cíleně pracovat. Udělat si v nich pořádek, být si vědom, co skutečně vysíláš. Naučit se vysílat jen to, co si přeješ a v klidu čekat na odezvy.

Žádné komentáře :