Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 26. prosince 2013

Umění neomezeně tvořit

Proces tvoření je jednoduchý princip, při němž Vesmír reaguje na informace, které jsou do něj vysílány tím, že organizuje vše tak, aby bylo dosaženo toho, co je obsahem oněch informací.

Jednoduše řečeno — jak se do Vesmíru volá, tak se z Vesmíru ozývá. Tvé myšlenky, které se ti honí hlavou, v ní nekončí. Vysíláš je do Vesmíru a on na ně okamžitě reaguje. Považuje je za instrukce, které mu říkají, co má zorganizovat a vytvořit. Je přitom úplně jedno, o co jde, protože Vesmír je uzpůsoben tak, že dokáže zorganizovat a vytvořit úplně cokoli, jakýkoli stav, vztah, situaci, cokoli hmotného i nehmotného.

Přeměna myšlenek ve výsledky je vlastně smyslem celého života. Právě to všichni lidé děláme a Vesmír je prostředím, které to umožňuje — právě k tomu je určený. Člověk je tedy vysílač myšlenek a svět je prostředí, které mu vrací jejich obsah.

Umění neomezeně tvořit tedy spočívá v pochopení tohoto jednoduchého mechanismu. To tě pak vede k chuti se svým myšlenkám věnovat, vědomě s nimi pracovat a tak tvořit cokoli tě napadne, na co dostaneš chuť. Součástí tohoto umění je i pochopení, že tvoříš zcela nezávisle na okolí. Můžeš si vymyslet cokoli chceš a stačí svou vizi v sobě nosit a Vesmír ji zorganizuje a naplní. Jsi tedy ve svém tvoření nezávislý a neomezený. Na tobě jen vize výsledku, na Vesmíru vše ostatní. Nepleť se mu do ničeho, nech jej ať vše sám vymýšlí a najde cestu, jak to udělat.


Žádné komentáře :