Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 26. prosince 2013

Umění jasného vnímání

Jasné vnímání je pohled na svět zbavený iluzí, dogmat, veřejně uznávaných norem a názorů, ideologií, vlivů autorit. Namísto všech těchto okolních vlivů se spoléháš na svůj vnitřní hlas, své vnímání, cítění, na své já.

Tvé já je čistá přirozenost, kterou v sobě nosíš. Je to tvé napojení na globální inteligenci, vědění. Je to schopnost vše vidět nezkresleně, čistě, bez masek, které tomu nasazují lidé pod vlivem svých dojmů a iluzí.

Právě nesprávné dojmy jsou zdrojem všech nedorozumění, omylů, neshod, všeho negativního, co lidé pod vlivem iluzí do světa, kde nic takového samo o sobě neexistuje, vnášejí. Umění jasně vnímat svět je nad tyto omyly povzneseno. Nepodléhá jim, nenechá se jimi mást ani strašit. Odpovědi na otázky hledá v sobě, ve svém vnitřním hlasu, svém cítění.

Jasné vnímání si je vědomo síle a role myšlenek v životě člověka, ve tvorbě své reality. Chápe, že vše, co kdo prožívá, je otázkou jeho vyzařování, které k sobě přitahuje vše, co je s ním v souladu. Zaměřuje se tedy vědomě na to, aby vyzařoval jasně a zřetelně jen to, co si skutečně přeje, protože ví, že právě tím k sobě přitáhne události, lidi i vše ostatní potřebné k tomu, aby dosáhl svého záměru. Proto si dokáže jít za svým, bez ohledu na to, jak se na něj dívají ostatní a co si o tom myslí. Ví, že ti, kdo mu nerozumějí, nejsou s jeho záměrem ani vyzařováním v souladu, ale že to není nic proti ničemu. Že stačí svůj záměr držet, nenechat se od něj odradit, a tím přitáhnout vše, co je k uskutečnění potřeba.

Žádné komentáře :