Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 5. prosince 2013

Umění naplno rozproudit svou energii, svůj potenciál

Myšlení ovlivňuje tok energií tvou bytostí. Pozitivní myšlení tento tok zesiluje, negativní jej naopak tlumí. Proto jsou pozitivně ladění lidé mnohem vitálnější než ti, kteří si pořád na něco stěžují.

Energetický tok, který mysl reguluje, se projevuje kromě jiného i na tvém fyzickém těle, které je myšlením přímo ovlivňováno. Dokonce každý typ myšlení ovlivňuje specifický tělesný orgán, takže se dá podle toho, čím člověk trpí poznat, jak je zvyklý přemýšlet, jaké myšlenky u něj převažují.

Eso holí je kartou zrcadlící čistou, ryzí sílu, energii v její plné síle, ničím nebržděnou. Jak se do takového stavu dostaneš? Jednoduše tím, že budeš upřímný, a otevřený. To je celé tajemství. Nebudeš si na nic hrát, nic skrývat, ničeho se bát, budeš otevřeně a na rovinu vyjadřovat, co si skutečně myslíš, co cítíš a co chceš. Kdykoli to děláš, tebou energie proudí zcela volně, naplno. Cítíš se pak skvěle, máš chuť se prosadit, uplatnit, realizovat, dávat ze sebe druhým.

Tento stav není trvalý. V životě se vyvíjíš, posouváš, překonáváš, zbavuješ svých omezení, což s sebou přirozeně nese situace, které jsou pro tebe výzvami, které tě testují, které musíš překonávat. Energie tebou tedy proudí někdy intenzívněji, někdy méně. Tyto energetické výkyvy jsou normální, počítá se s nimi. To ale neznamená, že nemůžeš na toku energie svou bytostí pracovat. Naopak, je to žádoucí, vede to k vitalitě, síle, radosti, štěstí, nadšení, zdraví...

Obecně platí, že čím přirozeněji sebe a svět vnímáš, tím volněji tebou energie proudí. Každý tvůj nepřirozený blok, tvůj předsudek, tok brzdí, přiškrcuje, takže přirozeně tím, jak v sobě přirozené postoje a názory rozvíjíš, dovoluješ energii volněji poudit. Takže tvůj rozvoj je automaticky cesta k vitalitě, zdraví, bohatství a životní radosti, k zesilování toku energie tebou.

Volné proudění energie se dá také vyjádřit jako tvá přitažlivost. Čím více energie tebou volně proudí, tím je tvá přitažlivost větší. Přitahuješ silněji vše, co si přeješ a co je v souladu s tvými záměry. Přitahuješ lidi, kteří odpovídají tvým představám, přitahuješ finance, vše se automaticky organizuje směrem k tvým záměrům, přáním a cílům. Vesmír ti jde ve všem na ruku.

Závěr už tu zazněl, ale rád jej zopakuji: Klíčem k radostnému životu, pocitu naplnění, síly, sebevědomí, zdraví, bohatství, lásce, štěstí, jsou odvaha, otevřenost a upřímnost. Dbej na to, aby ses od nich nenechával odvádět. Kdykoli to uděláš, sám sobě ublížíš, tok své energie přiškrtíš. Nikdy ti nic nehrozí. Ani nikdy nechtěj nic, co cítíš, že ti nepatří (nepodváděj). Sám kvůli sobě. Otevřenost i upřímnost začínají otevřeností a upřímností vůči sobě samému.

Eso holí v každodenním životě

  • Vyhledávání toho, co tě nabíjí. Prací na sobě, na svém myšlení, na obsahu svého podvědomí, se čistíš. Odstraňuješ své bloky a omezení, které kromě jiného bránily toku energie. Určitě znáš okamžiky, kdy si čteš něco pozitivního, přirozeného a okamžitě cítíš, jak ti to dělá dobře. Vyhledávej, co tě nabíjí, vracej se k tomu. Dělej to. 
  • Vizualizace. Vyhledávej soukromí, a ponořuj se v něm do svých relaxací, vizualizací, kdy myslíš na své cíle, přání. Při tom všem, protože to je příjemné, se automaticky otevíráš, tvé strachy a bloky teď nehrají žádnou roli, dostavují se čím dál příjemnější pocity, cítíš, jak tebou energie doslova valí. Dělej to. 
  • Medituj. Když chápeš význam svých myšlenek, máš chuť se jim věnovat. Meditace je tvé setkávání s tvým skutečným já. Hluboká relaxace, při které postupně utišíš své myšlenky, anebo je nasměruješ tam, kde je ti příjemně. Dělej to. 
  • Dávej. Seberealizuj se a dávej z toho, co ti přirozeně jde,m pro co máš vrozené a rozvinuté talenty. Nic tě nenabíjí víc než seberealizace a chuť dávat, vědomí, že máš co nabízet. Dělej to.
  • Nenech sebou manipulovat. Otevřeně říkej, když něco nechceš. Otevřeně odmítej, když ti někdo dává něco co nechceš. Nenech se do ničeho vmanipulovat. Nenech si vnutit názor, se kterým vnitřně nesouhlasíš. Nenech se zastavit strachem, je falešný. Nedělej věci, které tě nenaplňují, jen proto, že to chtějí druzí nebo jen pro peníze. Nenech se odradit od svých záměrů a cílů. Nedělej to.

Žádné komentáře :