Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 26. prosince 2013

Umění využívat principu zrcadel

Princip zrcadel je jedním ze stěžejních vesmírných zákonů, vysvětlující, že vše, co vnímáš jako problém, je chybou uvnitř tebe, v tobě samém. Vnější svět, kde máš pocit, že problém vidíš, pouze zrcadlí tvůj nepřirozený vnitřní stav, tvůj pohled na věc, předsudek.

Vidět problémy okolo sebe je jedna z nejrozšířenějších iluzí. Možná i ta úplně nejrozšířenější, základní, od které se všechny omyly a chyby odvíjejí. Je potřeba pochopit, že celý Vesmír, každý člověk, ale i každá situace, věc, prostě vše hmotné i nehmotné, je jen polem energie, které má nějaké vlastnosti a podle toho vypadá. V nitru je ale vše stejné, je to vždy pole energie. I ty jsi pole energie. A tím, jak se na své okolí díváš, jak jej vnímáš, vůči tomu vysíláš své pocity, myšlenky, informace. A ono to na ně přesně odpovídá, chová se to k tobě přesně podle toho, co vůči tomu vysíláš.

Samo o sobě je vůči tobě vše zcela neutrální. Záleží pouze na tobě, co si o tom myslíš, co vůči tomu vyšleš, a ono se to přesně tak zachová.

Když tuto jednoduchou skutečnost přijmeš, pochopíš i to, že máš neomezenou moc nad tím, co budeš vůči okolnímu světu vysílat, vyzařovat. A že jemu nezbude nic jiného, než se tvému vysílání přizpůsobit. Naučíš-li se nepodléhat zdáním a vysílat do okolí pozitivní informace, bude ono přesně tak reagovat. Bude tě na každém kroku podporovat, tvým záměrům nebude stát nic v cestě, nic nebude problém. Protože jediný, kdo ti stojí v cestě, kdo si brání, ubližuje, s kým bojuješ, jsi vždycky jen ty, nikdo jiný.

Umění využívat principu zrcadel k odhalování svých bloků spočívá v hlubokém pochopení principu zrcadel a v žití podle něj. V hledání chyb vždycky jen v sobě.

Žádné komentáře :