Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


sobota 24. ledna 2015

Jak přitahovat, co chci

Klepnutím na obrázek jej zvětšíš

Přitahovat = očekávat

Vtip je ale v tom, že je nutné umět očekávat tím správným způsobem. Existuje jediné smysluplné očekávání — očekávání toho nejlepšího, nevztažené na nic a nikoho konkrétního. Tím žiješ v takzvané "spokojené nejistotě" a pouze udáváš trend toho, co tě čeká. Odkud a jak to přijde, necháváš na Vesmíru a tím umožňuješ, aby ti posílal to nejlepší, protože jedině on dokáže vyhodnotit, co nebo kdo to je.

Jakmile své očekávání upneš na něco nebo někoho konkrétního, začíná proces lpění. A ten způsobuje přesný opak — přesně to, co podvědomě od někoho/něčeho chceš, nedostaneš. To pak často vede k chuti o to začít usilovat, a tím se od toho, po čem toužíš, odstřiháváš ještě silněji.

Lpění a usilování je ve skutečnosti chuť něco dostat. Ještě přesněji řečeno: chuť dostat něco, co mám pocit, že mi chybí. A to nefunguje, to je opakem přitažlivosti. Funguje jedině chuť něco dávat. Pocit, že mi nechybí vůbec nic.

Cesta ke správné přitažlivosti vede přes celistvost

Základem umění přitahovat co chci je pochopení, že jedině vědomí vlastní celistvosti plodí přitažlivost vůči tomu, co si přeji. Opakem celistvosti je prázdnota neboli pocit, že mi něco schází, že něco ke štěstí potřebuji, a ta přitahuje opak toho, co chci.

Přitažlivý jsme tudíž neustále, jen jde vždy o to, jestli vůči tomu, co chci prožívat anebo vůči opaku.
 Přitažlivost je jedinou silou, která ve Vesmíru skutečně funguje, protože to není síla směrem od tebe, ale k tobě. Správnou přitažlivost vyzařuješ, jen když toužíš nabízet. Ať jde o práci, vztah, přátelství či cokoli jiného, chodíš do toho jako dávající, nic nepotřebující.

Recept na správnou přitažlivost zní:


  • zbav se představy, že ti něco chybí, že něco potřebuješ
  • toužíš-li po něčem, rozhodni se to vybudovat sám v sobě
  • automaticky pak žiješ tím, že chceš to, co jsi v sobě vypěstoval, dávat
  • a právě tím pak už zcela automaticky přitahuješ odpovídající protějšek či výsledek: v podobě vhodného partnera, zákazníků, přátel, peněz, zdraví, čehokoli
Ty sám musíš být tím, po čem toužíš. V tom je celý skrytý vtip.

* * * * *
Udělej si prosím chvíli na dobrý skutek a oznámkuj článek formou komentáře pod ním.
Jako ve škole, 1 až 5.

5 komentářů :

Tomas Sipka řekl(a)...

1

Unknown řekl(a)...

1

Anonymní řekl(a)...

1 Iveta

Anonymní řekl(a)...

1

A jak si mohu přát třeba například : že chci dostat od někoho mobil... je to jen příklad, ale zajímá mě to.

Anonymní řekl(a)...

1