Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


čtvrtek 26. prosince 2013

Umění dosahovat úspěchů

Úspěch není věcí náhody a štěstí. Je to zcela přirozená součást života, na kterou má každý právo a záleží jen na něm, jak se k životu staví.

Úspěch vyžaduje v prvé řadě chuť něčeho dosáhnout. Tu v sobě musíš probudit, musíš cítit, že víš, co chceš, za čím chceš jít, co tě baví a jaký cíl by sis rád splnil.

Poté, co si to ujasníš a cítíš, že to je skutečně to pravé, co chceš teď dělat, čemu věnovat svůj čas a energii, musíš mít odvahu se do toho pustit. Zbavit se případných pochybností, starostí o to, jak a jestli se to podaří. Musíš svému záměru věřit. Věřit přirozeným principům, které tě plně podporují vždy v každém snažení, jsou-li tvé záměry čisté, nesobecké a nejdou proti nikomu a ničemu.

Čistý záměr je nutná podmínka úspěchu. Budeš-li se snažit prosadit jen své ego, svůj zisk, demonstrovat svoji sílu, budeš se setkávat se samými překážkami. S čistým záměrem budeš naopak prožívat podporu ze všech stran. Nebudeš se muset start, jak a co se uskuteční, svět tě sám podpoří, samy budou přicházet situace, které tě podrží i povedou dál.

Jen s čistým úmyslem jde vše hladce, jednoduše proto, že nejdeš proti nikomu. Nic z nikoho netaháš, nic po nikom nechceš, nejsi motivovaný tím, že chceš od někoho dostat nic, co ti nepatří. Takové vítězství je pak trvalé, čisté, nikdo se proti němu nestaví a slouží všem.

Umění žít úspěšně tedy spočívá v chuti tvořit, něčeho dosahovat, čistém záměru, odvaze se do toho pustit a pochopení, že celý svět stojí na tvé straně.

Žádné komentáře :