Online karetní výklady www.martinvlach.cz Blog Facebook Google+

Linka pod perexem


sobota 23. března 2013

Škola vesmírného šampióna

Škola vesmírného šampióna je špičkové mentální fitness centrum. Najdeš tu všechno, co k vybudování neomezenosti potřebuješ ve formě konkrétních cvičebních programů. Vyber si takové, které ti sedí, a ty používej nebo je vzájemně kombinuj. Pamatuj hlavně na základní pravidlo vesmírného šampióna:

Vším, co dělám, se musím bavit.

Pokud jej dodržíš, půjde ti všechno samo a bude to v tobě generovat samé příjemné pocity, které jsou magnetem na čím dál úžasnější zážitky.

Můžeš sem chodit kdykoli chceš nachytat inspiraci a pak samostatně trénovat kdykoli a kdekoli se ti bude chtít. Osvědčená místa pro trénink jsou třeba postel, záchod, fronta v samoobsluze, cesta veřejným dopravním prostředkem apod. Obecně řečeno — chvíle, kdy se jiní nudí, ty vyplníš makačkou na sobě.

Škola vesmírného šampióna využívá produktů, které sami vyvíjíme, testujeme a nabízíme. Můžeš je samozřejmě používat podle vlastní libosti, neber zde uváděné projekty jako nějaká dogmata. Jsou to jen vyzkoušené tipy, jak to dělat efektivně.

Produkty, se kterými v naší škole pracujeme jsou tyto:

Společným rozcestníkem ke všem produktům je stránka http://www.clovecenebojse.cz. U levého okraje jsou tlačítka vedoucí ke všem produktům a vpravo dole je i odkaz na Facebook.

Bav se, rozvíjej a pamatuj, že Vesmír ti fandí.

Žádné komentáře :